top of page

Nieuwe haarlijn voor een zorgeloos en zelfverzekerd leven.

Zorgeloos en zelfverzekerd genieten van het leven. Dat wil iedereen. Haaruitval kan dat zelfverzekerde gevoel echter in de weg staan. Met een nagenoeg pijnloze haartransplantatie door onze experts geniet u weer zorgeloos van het leven!

 

Uw behandeling wordt uitgevoerd met de modernste technieken door gespecialiseerde haarchirurgen. Het resultaat ziet er natuurlijk uit. Geen zichtbare littekens en in de regel in een keer klaar. Niet voor niets zijn wij toonaangevend in de branche.

dick-advocaat.jpg
Dick Advocaat
FUT haartransplantatie

De beste chirurgen van Nederland. Jarenlange ervaring, trendsetters en perfectionisten.

Uitmuntend in persoonlijke zorg. De kliniek van de BN'ers en celebrities.

U krijgt van ons een levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haren.

Haartransplantatie uitgelegd.

Uit de haarkrans achter op het hoofd worden haarwortels haar-voor-haar- (FUE) uitgenomen of middels een reepje huid met haarwortels verwijderd (FUT) en optisch onzichtbaar gehecht middels de ‘invisable-scar’ techniek (Trichophytic closure).  Alle haarworteltjes (grafts) worden door ervaren verpleegkundigen in de minuscule huidkanaaltjes geplaatst die door de haarchirurg in het kale en dunbehaarde gebied zijn gemaakt.

De haarzakjes die we transplanteren komen uit de zogenaamde haarkrans (donorgebied). Die maakt deel uit van de permanente lichaamsbeharing, die normaal levenslang behouden blijft. De haarzakjes uit de haarkrans zijn namelijk ongevoelig voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT), dat haarzakjes vroegtijdig doet afsterven. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat alle haren levenslang blijven groeien.  

 

Na 14 dagen volgt de nazorg en zijn er geen sporen van een ingreep meer waarneembaar. Het verplaatste haar gaat na enkele weken gegarandeerd groeien en na 1 jaar is het eindresultaat bereikt.

Behandelingen

Methodes.

Hairlase®, FUT en FUE is de meest geavanceerde haartransplantatiemethode ter wereld met een zeer natuurlijke resultaat. Het verschil tussen het eigen haar en een getransplanteerd haartje is niet waarneembaar. Geen zichtbare littekens, veilig en pijnloos in een dagbehandeling met levenslange groeigarantie.

Behandelgebieden.

Inhammen, tonsuur, gehele schedel, wenkbrauwen, bakkebaarden, gebieden waar nog nooit haar heeft gegroeid (bijv. om haarlijn te verlagen), snor, littekens en brandwonden.

Dagbehandeling.

In slechts één pijnloze poliklinische behandeling van max. 4 uur is het mogelijk om middels de (FUE) haartje-voor-haartje methode minimaal 2.250 tot 5.000 haren te verplaatsen met een zeer natuurlijk resultaat en maximale haardichtheid, gegarandeerd voor het leven.

 

Het medisch team van Laser Aesthetic® beheerst alle haartransplantatietechnieken, zoals Hairlase® (met en zonder laser), FUT, FUE, SCG, Scarmask, Haarstamcel en Robotic Hair Transplantation (RHT).

piet 2.png
piet 1.png
Mario
FUE haartransplantatie

De benefits

 • Behandeling en nazorg in Nederland door Nederlandse chirurgen.

 • Een jongere en zelfverzekerde uitstraling

 • Voor mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval.

 • Keuze uit verschillende technieken afgestemd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

 • Natuurlijke haarlijn en hoge optische haardichtheid.

 • Geen zichtbare littekens of huidbeschadigingen.

 • Verdichtingsbehandelingen mogelijk.

 • U wordt niet kaalgeschoren.

 • Minimaal 2.250 tot 5.000 haren of meer in 1 dagbehandeling (FUE of FUE-XL)

 • Minimaal 5.000 haren in 1 behandeling van max. 5 uur (FUT).

 • Levenslange Groei-Garantie.

Prijzen

Vanaf €3.000,- tot €8.000,-  dit is afhankelijk van het aantal te verplaatsen haarwortels, individuele mogelijkheden en uw persoonlijke wensen.

Contactformulier
bottom of page