top of page

Definitieve ontharing met laser/licht is een veilige en uiterst doeltreffende ontharingsmethode waarbij ongewenste haren, die voldoende pigment bevatten, in enkele behandelingen definitief worden verwijderd. Laser Aesthetic® beschikt over meerdere lasers die geschikt zijn voor ieder haar- en huidtype. De behandeling kan niet worden uitgevoerd bij haargroei als gevolg van medicijngebruik.

De behandeling​

De lens wordt op de huid geplaatst en in werking gesteld. Via het pigment in het haar dringt het (laser)licht door tot in de haarwortels waardoor alle aanwezige haarcellen vernietigd worden, zonder daarbij de huid te beschadigen. Daardoor kan er geen nieuwe kiemcel ontstaan om een nieuw haartje te produceren. Dat geldt voor alle haartjes van donkerblond tot zwart. De poliklinische behandeling duurt 10 tot 90 minuten, afhankelijk van het te behandelen oppervlak. De dagelijkse activiteiten kunnen direct weer hervat worden.

Er zijn gemiddeld zes behandelingen nodig, om de 4 tot 6 weken, om max. 90% van de haarwortels te vernietigen.

De kosten

Vanaf € 399,- (bovenlip), € 999,- (bikinilijn), € 2.499,- (rug), onderbenen € 1.999,- voor zes behandelingen. Combinatievoordeel bij meerdere gebieden tegelijkertijd.

Behandelgebied

Meest voorkomend bij vrouwen: benen en bikinilijn, oksels, armen, bovenlip en kin.

Bij mannen: rug en schouders, borst en buik, hals en nek.

De voordelen

  • Haartjes definitief weg, tijdbesparend.

  • Weer een gladde en zachte huid.

  • Ingegroeide- en ontstoken haartjes zijn verleden tijd.

  • Ontharing van het gehele lichaam is mogelijk.

  • Uw verzekeraar kan (een gedeelte van) de behandeling(en) vergoeden.

bottom of page