top of page

Laser Aesthetic®

de mooiste investering in uzelf!

 

Sinds 1992 is Laser Aesthetic® toonaangevend in de haartransplantatie en vanaf 1996 ook in de plastische-, esthetische- en cosmetische chirurgie waarbij het medisch team gebruik maakt van de meest geavanceerde apparatuur en de allernieuwste software die uiteraard regelmatig ge-update wordt.

Laser Aesthetic® is gespecialiseerd in de allernieuwste technieken heeft o.a. 22 advies-, informatie en behandelcentra in de Benelux, Düsseldorf, Zurich, Londen, Ibiza en Barcelona.

Haartransplantatie of gezichtsverjonging? Vet verwijderen of borstcorrectie? Facelift, ooglidcorrectie, lipvergroting of rimpel-behandeling? Wij staan u bij in uw zoektocht naar een mooier gezicht en/of lichaam. In alle vertrouwen en met de beste zorg.

Vele onbekenden en bekenden, zelfs Hollywoodsterren, weten ons te vinden en zijn blij en zeer tevreden. Maar nog belangrijker voor ons is dat u, persoonlijk en anoniem, zich met volledig vertrouwen door ons medisch team in onze klinieken en ziekenhuizen kunt laten behandelen. Vandaar dat wij u een levenslange garantie geven op veel van onze behandelingen.

Wilt u weer stralen, er jonger en zelfverzekerder uitzien? Belt u dan naar het centrale nummer: 023 - 5100600 of gebruik onderstaand contactformulier voor een gratis en vrijblijvend consult op een locatie bij u in de buurt.

 

Wie weet tot gauw!

bottom of page